lauantai 25. kesäkuuta 2011

Herkullinen suklaamousse

Tästä tykkäävät kyllä kaikki, mutta se on tosi täyttävää. Erittäin helppo valmistaa.

- 2 munaa
- 300 g Fazerin taloussuklaata
- 3 dl vispi- tai kuohukermaa


1. Erota valkuaiset keltuaisista. Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
2. Sulata suklaa vesihauteessa.
3. Vaahdota kerma hyväksi vaahdoksi, mutta varo että ei mene voiksi.
4. Sekoita lopuksi vaahdot ja suklaa varoen pienissä erissä käännellen yhteen.

tarjoile kylmänä.

(kirjasi Reetta)

2 kommenttia:

  1. Tämän haluaisin kokeilla ensimmäiseksi. Monet muutkin näyttävät siltä, että minäkin osaisin niitä tehdä. Herkullisia!

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Voisiko pyytää lähettämään meille Rex-kakun ohjetta? Se olisi syytä saada suklaa-osastollemme! :-)

    VastaaPoista